ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Zaštita podataka naših korisnika, osobnih prava kod prikupljanja, obrade i korištenja osobnih podataka iznimno su nam bitni. Naša praksa zaštite podataka u skladu je sa zakonom o zaštiti osobnih podataka te ostalim važećim zakonskim odredbama.

Tvrtka Rasvjeta Ribarić poštuje privatnost posjetitelja i korisnika servisa ribaric.hr. Podatke iz procesa narudžbe, te ostale podatke o korisniku, tvrtka neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Sukladno zakonskim propisima, tvrtka Rasvjeta Ribarić može prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene kroz korištenje stranice ribaric.hr. Dobivene podatke tvrtka koristi za poboljšanje servisa ribaric.hr i njegovo dodatno prilagođavanje korisnicima, te za informiranje korisnika o novim ponudama i mogućnostima koje tvrtka Rasvjeta Rinarić i servis ribaric.hr nude.

Tvrtka Rasvjeta Ribaric i servis ribaric.hr obvezuju se da će čuvati privatnost svojih korisnika, osim u slučaju teškog kršenja pravila korištenja straniceribaric.hr ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Stranica ribaric.hr može povremeno svojim korisnicima i kupcima slati informacije o novostima u ponudi putem e-mail adrese koju su korisnici unijeli u procesu registracije ili kupnje nekog od proizvoda/usluga.