RASVJETA RIBARIĆ - SHOWROOM

Ribarić Showroom Capraška 6, Zagreb

Ribarić Showroom nalazi se u Zagrebu, ulici Capraška 6, gdje klijentima otvara galeriju proizvoda, te nudi nov pristup u predstavljanju rasvjetnih tijela i namještaja. Koncipiran kao kombinacija oglednih primjera tipskog stambenog i uredskog prostora, a upravljan naprednim Btcino sustavom – Ribarić Showroom inspirira autentičnim ozračjem koje osvježavaju uvijek nove kombinacije prepoznatljivih rasvjetnih tijela i dizajnerskog namještaja.

Bilo da se koristi za prezentaciju projekata rasvjetnih tijela i tehnologije u praksi, prikaz utjecaja rasvjete na arhitekturalne forme ili kao ugodno mjesto za sastanke i druženje - uvijek ga rado posjećuju arhitekti, novinari, dizajneri i investitori.

Također, Ribarić Showroom će poslužiti i kao već poznato mjesto edukacije, gdje stručni tim savjetima i prijedlozima pruža podršku kako bi odabir rasvjetne opreme bio lakši, uspješniji i usklađeniji s načelima energetske učinkovitosti.

Radno vrijeme showroom-a je od ponedjeljka do petka od 8:00 - 16:00 sati, no također budite slobodni kontaktirati nas i dogovorite termin koji Vam najviše odgovara.